Onderhoudsmonteur Allround

Omschrijving: Als allround onderhoudsmonteur ben je van alle markten thuis. Je werkt aan installaties die werktuigbouwkunde en elektrotechniek combineren. Om bij deze complexe machines storingen op te lossen is kennis van één van beide disciplines niet genoeg. Want de storing kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het lekken van een pomp veroorzaakt worden door aanslag aan de binnenkant. Maar het kan ook zijn dat een frequentieschakelaar of relaisschakeling verkeerd staat afgesteld.

Je kunt even goed uit de voeten met een universeelmeter als met een montagetekening of lager-meetapparatuur. En wordt de productielijn stilgelegd voor revisie of onderhoud, dan sta je klaar voor het uitschakelen van de compressor en het loskoppelen van de fundatiebouten en electriciteitsleidingen. Je werkt bij een klant voor een periode van enkele dagen tot een paar maanden. Soms ben je alleen aan het werk. Bij grotere klussen opereer je in een team.

Plaats: Utrecht

Sector: Productie / Fabricage

Niveau: MBO

Bedrijfsprofiel: Onze werkgever is sinds 1984 dé specialist op het gebied van machineonderhoud en procesoptimalisatie. Met ruim 600 technici werken wij vanuit vestigingen door heel Nederland voor toonaangevende opdrachtgevers.Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren